25 de lucruri necesare în orice căsnicie

Lucruri necesare în orice căsnicie – Este nevoie de muncă multă, pentru ca o căsnicie să dureze. Două persoane care și-au luat angajamentul de a rămâne împreună la bine și la rău, trebuie să rezolve problemele împreună. O căsnicie se înrăutățește atunci când o singură persoană poartă sarcina problemelor de relație. Deci, iată câteva lucruri pe care fiecare căsnicie trebuie să le aibă!

“Lanțurile nu țin o căsnicie împreună. Sunt firele cele care fac asta, sute de fire minuțioase, care leagă oamenii de-a lungul anilor “- Simone Signoret

Loading...

Acum să enumerăm acele aspecte despre care vorbeam!

1. Partenerii trebuie să aibă aceleași obiective
Cuplurile rămân într-o relație de lungă durată dacă se află pe aceeași pagină, potrivit terapeutului Kimberly Hershenson. Deși ar putea să nu fie de acord cu anumite lucruri sau să urmărească interese separate, ar trebui să aibă aceleași obiective, valori și credințe atunci când vine vorba de cumpărarea unei case sau a unei mașini, de a investi pentru viitorul lor sau pentru a-și crește copiii.

2. Să aibă un loc special
Cuplurile trebuie să aibă un loc pe care îl consideră special, pentru că au o mulțime de amintiri acolo. Poate fi oriunde – parcul din vecinătate, un restaurant sau un loc de vacanță favorit, un loc unde le revin amintirile fericite și continuă să construiască mai multe momente frumoase împreună.

3. Să aibă o tradiție
Cuplurile trebuie să sărbătorească etapele și tradițiile, deoarece acestea vor fortifica relația lor. Aceste evenimente trebuie să fie în centrul atenției în fiecare an, deoarece acestea fac mariajul unic.

4. Să arate prezentabil unul pentru celălalt
Atracția fizică este importantă într-o relație lungă și durabilă. Este admirabil să vedem cum cuplurile fac eforturi pentru a arăta fezabil partenerului lor, la fel ca atunci când s-au întâlnit pentru prima dată.

5. O colecție de fotografii
Fotografia de la nuntă este probabil cea pe care o țineți și acasă și la locul de muncă. Dar dacă asta a fost făcut acum cinci sau zece ani, atunci nu ar fi frumos să ai o fotografie actualizată? De ce nu adaugi o fotografie nouă în fiecare an, astfel încât să ai o colecție.

6. Bunele maniere
Cuplurile devin adesea confortabile în căsnicie, dar familiaritatea poate determina partenerii să uite să spună “mulțumesc” sau “te rog” chiar și pentru lucrurile mici. Nu uitați de bunele maniere.

7. Să creadă în “până când moartea ne va despărți”
Fiecare căsătorie trece prin provocări și încercări. Dar cei care rămân în picioare sunt aceia care luptă pentru relația lor, deoarece ei cred că numai moartea îi poate separa.

8. Generozitatea
Dai ultima bucată de tort partenerului tău? O căsnicie bună este aceea în care ambii parteneri sunt generoși.

9. O legătură cu alte cupluri
O întâlnire regulată cu alte cupluri vă întărește căsnicia.

10. Să-mi cer scuze și să ierte din nou și din nou
Spunându-și ce au făcut rău și iertându-se reciproc de multe ori, nu este vorba despre permisiune sau toleranță. Mai degrabă, este vorba de renunțarea la mândrie și la ură de fiecare dată când problemele legate de relații apar. Este vorba de a te angaja să fii pozitiv chiar și atunci când există probleme pe care trebuie să le rezolvi.

11. Să fiți amabili unul cu celălalt
Amintiți-vă acest lucru data viitoare când vă aflați într-o ceartă cu soțul / soția: uneori este mai bine să fiți amabili decât să aveți dreptate.

12. Să vă respectați reciproc
Nu trebuie să critici greșelile partenerului tău. Respectul dă respect.

13. Să scrieți scrisori de dragoste
Ele păstrează căsnicia durabilă.

14. O casă curată
O casă care este ordonată sporește fericirea și satisfacția celor care trăiesc în ea.

15. Să vă completați reciproc în public
Soțul sau soția se va bucura să fie lăudat în public.

16. Să vă sărutați de „bună” și “la revedere”, în fiecare zi.
Fiți afectuoși și asigurați-vă că vă conectați astfel în fiecare zi.

17. Deconectați-vă
Ocazional, petreceți o zi împreună fără acces la telefoane sau alte dispozitive tehnologice.

18. Să aveți simțul umorului
Cuplurile care râd împreună sunt susceptibile de a avea o căsătorie de succes.

19. Petreceți timp singuri
Adică individual, fiecare dintre voi are propriile gânduri.

20. Vacanțe separate
Odată la un moment dat, este bine să aveți vacanțe separat, astfel încât să puteți experimenta, de asemenea, lipsa reciprocă.

21. Noi aventuri
Familiaritatea într-o căsătorie aduce confort. Cu toate acestea, experiențele noi dau naștere la emoția pe care o are fiecare relație.

22. Economisiți
Potrivit unei cercetări realizate de psihologul Terri Orbuch, șapte din zece cupluri recunosc că certurile în căsnicie sunt legate de bani. Dacă puneți ceva deoparte, evitați aceste certuri.

23. Răbdare
Răbdarea este într-adevăr o virtute. O relație de succes are doi membri care au răbdare nelimitată unul pentru cealălalt.

24. Altruism
Egoismul nu are loc într-o relație. Dezinteresul definește capacitatea unei persoane de a face compromisuri.

25. Comunicarea
Relațiile se destramă atunci când partenerii nu depun eforturi pentru a exprima ceea ce simt cu adevărat. Bine sau rău, cuplurile trebuie să vorbească despre problemele legate de relație și să asculte cu adevărat ceea ce spune celălalt partener.

Loading...