14 produse ce ard grăsimea fără milă – de azi înainte, fără niciun fel de înfometare

Deși fiecare tip de siluetă are avantajele sale, totuși tindem spre perfecțiune. Greutatea în plus deseori nu doar strică imaginea, dar și dăunează sănătății. Dacă doriți să scăpați de kilogramele în plus, mai întâi de toate trebuie să fiți atenți la produsele ce le consumați. Nu este deloc necesar să vă înfometați. Vă prezentăm mai jos 14 produse, ce luptă eficient cu grăsimea. Adăugați-le în meniul de fiecare zi și rezultatul nu va întârzia să apară.

Lista produselor, ce favorizează arderea de grăsimi:

Loading...

1. Iaurt, lapte acru, chefir, brânza de vaci

Aceste lactate conțin o substanță numită calcitriol, ce elimină grăsimea în exces la nivel celular. La fel, aceste lactate sunt foarte bogate în proteine, atât de necesare pentru o funcționare bună a organismului. Zerul însă, conține și el o proteină, ce participă activ la procesul de ardere a grăsimii subcutanate. Alegeți produsele lactate proaspete, cu un nivel redus de grăsime și fără aditivi.

2. Ovăzul

Terciul de ovăz îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv, fiind extrem de benefic pentru persoanele ce vor să scadă din greutate.

3. Ghimbirul

Pe lângă faptul că acest produs natural stimulează producerea sucului gastric, mai contribuie și la arderea grăsimilor, accelerând metabolismul.

4. Varza

Varza are un conținut foarte bogat de fibre, ce elimină toxinele din organism. Cu un nivel caloric redus, acest produs este cel mai potrivit pentru o salată sățioasă.

5. Castraveții

Castraveții conțin 95% de apă și foarte puține calorii. Când doriți să slăbiți, este foarte important să consumați o cantitate suficientă de apă. De aceea, castraveții reprezintă unul din cele mai bune alimente dietetice.

6. Scorțișoara

Scorțișoara arde foarte eficient grăsimea, accelerează metabolismul și reduce nivelul de zahăr din sânge. Folosiți-o pe larg la preparare băuturilor calde sau a prăjiturilor.

7. Grapefruit

Acest fruct, cu o cantitate enormă de vitamine și minerale, reduce nivelul de insulină din organism. Iar membranele sale, cu gust amar, contribuie la arderea grăsimilor și pierderea în greutate.

8. Ceaiul verde

Un adevărat elixir de sănătate, ceaiul verde accelerează procesul de digerare a alimentelor. Substanțele ce se conțin în acesta, luptă cu grăsimea situată în jurul organelor interne.

9. Zmeura

Serviți doar câteva fructe după fiecare masă și veți căpăta silueta dorită. Zmeura are un nivel caloric redus, având un efect benefic asupra sănătății și a siluetei.

10. Muștarul și hreanul

Alimentele picante stimulează producerea sucului gastric și îmbunătățesc termogeneza, având un efect benefic asupra siluetei.

11. Migdalele

Migdalele conțin proteine, atât de necesare pentru un organism sănătos. Iar grăsimile ce se conțin în acestea practic nu sunt digerate.

12. Fasolea

Dacă sunteți la dietă, nu găsiți un produs mai bun decât fasolea. Acestea conțin proteine ce vă oferă simțul de sațietate. Este un produs care literalmente vă usucă corpul.

13. Vinul roșu

Vinul conține o substanță, numită resveratrol. Aceasta blochează receptorii din celulele grase, încetinind dezvoltarea acestora.

14. Perele și merele

Atât merele, cât și perele, reprezintă niște produse cu nivel caloric redus, bogate în vitamine și minerale. Acestea vă oferă un plus de energie și sănătate pentru o zi întreagă.

Poftă bună și multe kilograme pierdute!

Loading...